Utforska

GÅ UT OCH

GÖR NÅGOT SPECIELLT

Ta en tur på vattnet vid de speciella tillfällena. Oavsett om det rör sig om ett firmaevent, en date eller ett stort högtidligt firande så kommer GoBoat att utgöra ett helt speciellt och annorlunda alternativ.

Svensexa/Möhippa

GoBoat har med stor framgång använts vid allt från parmiddagar och födelsedagar till frierier och svensexor. Det står dig fritt att dekorera båten som du vill, med blommor, ballonger och allt vad du har lust till, så länge som båten returneras i samma skick som då uthyrningen startade.

Speciella dagar

Fira din födelsedag eller speciella högtidsdagar på vattnet med de du tycker allra mest om. Låt en av sjöns oaser agera som bakgrund till en härlig picknicktur i det blå, där du kan fira dagen i unika omgivningar som ger både dig och dina gäster en festlig och oförglömlig upplevelse.

Romantik på vattnet

Finns det någonting mer romantiskt än att tuffa genom hamnens kanaler och hamnområden med kalla bubblor i glaset och delikatesser i picknickkorgen? Oavsett om det är första daten, årsdagen eller en parmiddag med vännerna så ordnar GoBoat

Firmaarrangemang och events

Oavsett om du som privatperson eller din firma önskar att hålla ett arrangemang så vill vi gärna hjälpa till att göra just ditt arrangemang unikt. Vi har ett brett urval av musiker, författare och föredragshållare som kan bokas, allt efter typ av arrangemang och individuella önskemål, som kommer att segla med er i vår event-båt och ge ett intimt live-arrangemang i någon av hamnens små oaser. Kontakt event@goboat.se 

Familjetur

En tur till sjöss bjuder på enastående samhörighet och roliga upplevelser för hela familjen. Ta med familjen ombord och få en oförglömlig dag på ett barns nivå. En båttur i en GoBoat är nämligen också en fantastisk upplevelse för familjens minsta.

Utforska

Tag med dig barnen ut i en GoBoat och låt de få en inblick i hamnens historia och dess sevärdheter.

Skräppirater

GoBoat-crewet rekryterar dagligen ”skräppirater” som blir utrustade med fiskenät och ett uppdrag som går ut på att samla skräp i hamnen. Insatsen blir självklart belönad med ett stort tack och en liten överraskning.

Ge barnen en inblick i vad hållbarhet är

Ge barnen en inblick i vad hållbarhet innebär och låt dem komma i närkontakt med naturen och vår levande hamn.