Booking-Malmö-test

1 TIMME 499 SEK

2 TIMMAR 899 SEK

3 TIMMAR 1199 SEK

PER TIMME HÄREFTER 399 SEK

FRI AVBESTÄLLNING UPP TILL 24 TIMMAR FÖRE AVFÄRD

Boka en GoBoat med plats för upp till 8 personer och njut av Malmö från vattnet. Bestäm själv tempot och din rutt – vi erbjuder en karta över hamnen och goda råd på vägen. Båten kan styras av alla personer över 18 år och det krävs varken körkort eller erfarenhet. Du kommer att bli instruerad i hur båten används innan din avfärd. Beställ även en läcker/smakrik ekologisk picknickkorg från vår GoDeli.

 

I hjärtat av Malmö mitt emot centralstationen finns våra nya miljövänliga hyrbåtar för dig som föredrar att uppleva kanalen på egen hand. Ta med familj & vänner och bli din egen kapten för några timmar då ni sakta glider förbi gröna parker och myllrande stadsliv. GoBoat är ett fritt och roligt alternativ när du vill fira en högtidsdag, fixa en annorlunda ”after work” eller sätta en speciell touch på möhippan/svensexan. Sitt tillsammans under solen runt det dukade bordet – ta med din egen picknick-korg eller förboka vår delikatesskorg som hämtas upp innan ni går ombord.

Searching Availability...

DELA EN GOBOAT MED DINA VÄNNER

Våra GoBoats har plats för upp till 8 gäster, så varför inte dela en GoBoat med vännerna, familjen eller kollegorna? Utnyttja den totala platsen och gör upplevelsen till sjöss ännu billigare per person.

baadgraa2

2 PERSONER

baadgraa4

4 PERSONER

baadgraa8

8 PERSONER

Bild på en händelse vid GoBoat

VERKSAMHETER/EVENTS

Vi vet att alla har olika behov och önskemål vid en båtupplevelse. Därför står vi mer än gärna till er tjänst och bistår med idéer och innehåll till en skräddarsydd dag på vattnet. Oavsett om du vill bjuda jobbkamraterna på afterwork eller sommarfest, om du ska skämma bort din bättre hälft med en intim violinkonsert, eller om du planlägger en legendarisk svensexa/möhippa så står våra båtar till ditt förfogande.

Möjligheterna är oändliga, och vi arrangerar gärna en helt speciell dag för dig. Kontakta oss vid bokning av större arrangemang (+20 personer) på event@goboat.se